0317-312756

Over mij

Saskia Uilenberg

Tandarts en coach

Vanaf 1990 begeleid ik u als tandarts om uw eigen gebit zo lang mogelijk en zo gezond mogelijk te behouden.

Vanaf 2022 begeleid ik u als coach om uw werkplezier te vergroten, u die met hart en ziel in de zorgverlening werkt.

Duurzaamheid en voorspelbaarheid

Hoe meer u weet over het ontstaan van uw gebitsproblemen, hoe meer u zelf kunt doen om ze te voorkòmen. Dit lijkt aardig te lukken want ik zie ieder jaar een toename van mondgezondheid en een afname van spoedbehandelingen in mijn praktijk. Er is meer duurzaamheid, rust en voorspelbaarheid in uw gebit gekomen.

WIST U DAT…

Stress het risico op gebitsproblemen vergroot?

Stress en gebitsproblemen

Tijdens mijn opleiding tot Somatic Experiencing Practitioner (in 2022 afgerond) is mij nòg duidelijker geworden hoe groot de invloed van stress op het gebit kan zijn.

Hoe langer en hoe meer stress u ervaart, hoe meer risico u loopt op het ontwikkelen van tandbederf, gebitsslijtage en tandvleesproblemen.

Dat stress ons leven kan beïnvloeden is wel bekend. Weet u dat het ook andersom kan? Dat u minder stress kunt ervaren en dat het effect duurzaam kan zijn?

Sinds 2022 maak ik graag tijd vrij om als coach mensen te begeleiden die in de zorgverlening werken en die meer plezier in hun werk willen ervaren. Want ondanks de steeds toenemende druk op het werk hebben we bezielde zorgverleners heel hard nodig.

Opgeveerd

Bent u nieuwsgierig geworden naar mijn begeleiding als coach?

Ik nodig u van harte uit om mijn website www.opgeveerd.nl te bezoeken.

U kunt mij er altijd meer over vragen, uiteraard zonder enige verplichting.