0317-312756

Over mij

Saskia Uilenberg

Tandarts en coach

Sinds 1990 begeleid ik u als tandarts in mijn eigen praktijk om uw eigen gebit zo lang mogelijk en zo gezond mogelijk te behouden.

Sinds 2022 begeleid ik u als coach naar een veerkrachtiger en vrolijker versie van uzelf zodat u meer energie over houdt, meer plezier in uw werk ervaart en meer van het leven geniet.

WIST U DAT…

Stress het risico op gebitsproblemen vergroot?

Stress en gebitsproblemen

In 2022 heb ik de 3-jarige opleiding tot Somatic Experiencing Practitioner afgerond is mij nòg duidelijker geworden hoe groot de invloed van stress op ons lijf en gebit is.

Hoe langer en hoe meer stress u ervaart, des te groter is het risico op het ontwikkelen van tandbederf, gebitsslijtage en tandvleesproblemen. Bij stress is er minder speekselproductie, gaan we klemmen en knarsen en chronische stress beïnvloedt het immuunsysteem.

Het doet mij verdriet wanneer ik een voorheen fantastisch onderhouden gebit in een relatief korte tijd door stress achteruit zie gaan en het sterkt mij in mijn missie om u als coach te helpen uw stress duurzaam te verlagen, zodat dit risico verkleind wordt.

Stress duurzaam loslaten

Stress kan een groot impact op ons leven hebben. Toch hoeft u er geen slachtoffer van te blijven. U kunt uw stress duurzaam loslaten, zodat u meer rust en ruimte krijgt, juist wanneer u het altijd heel druk hebt en zich opgejaagd voelt.

Zelden krijgt u vanzelf meer tijd. Integendeel, er komt altijd iets nieuws dat dringend uw aandacht nodig heeft. Een vicieuze cirke ontstaat vaak ongemerkt.

Het liefste wat ik doe is u uit die vicieuze cirkel te begeleiden. Als ervaringsdeskundige en als tandarts met 37 jaren praktische ervaring zet ik mijn hooggevoeligheid en  intuïtie ten volle in. Ik voel mij er als een vis in het water bij.

Mijn begeleiding

Ik had een hevige crisis nodig om te beseffen dat ik gevangen zat in een vicieuze cirkel. Zonde van al die stress. Tijdens de drie-jarige opleiding tot Somatic Experiencing Practitioner heb ik besloten je de coaching te geven die ik zo hard heb gemist, het had mijn werk veel lichter en leuker gemaakt.

Op mijn website www.opgeveerd.nl vertellen mijn cliënten wat mijn coaching – in het Frans, Engels of Nederlands – hen heeft opgeleverd. Nu al meer rust, ruimte en plezier in uw drukke leven krijgen is echt een optie.

Ik kijk uit naar uw opmerkingen, berichten en vragen.

Privacyverklaring | Algemene voorwaarden | Disclaimer
BIG 29024379502 | KvK 09210751

Uw waardering: 8,3

Alle rechten voorbehouden. Voor mijn eigen logo, teksten en de gebruikte foto’s. Fotografie: studiozwartlicht.nl  Website door webbouwenaandekeukentafel.nl